
در اين جلسه مقامات دانمارکي در پنجمين سالگرد اقدام موهن روزنامه يولند پستن، نگراني خود را نسبت به سرنوشت کاريکاتوريست و روزنامه مذکور اعلام داشتند.
در اين جلسه دو حادثه به صورت مستقيم مورد بررسي قرار گرفت. يکي موضوع نقشه ارسال نامه اي حاوي بمب به آدرس دفتر روزنامه يولند پستن و ديگري دستگيري افرادي در نروژ و دانمارک که احتمالا بمب گذاري و حمله مستقيم به دفتر روزنامه يولند پستن واقع در "Arhus " از اصلي ترين اهداف آنها بوده است.
در اين جلسه مقامات دانمارکي به تهديد بمب گذاري در برج ايفل اشاره نمودند و نسبت به گسترش اين تهديدات ابراز نگراني نمودند. کليت برگزاري اين جلسه فوق العده نشاندهنده واهمه دولت دانمارک از سرنوشت روزنامه يولند پستن و کاريکاتوريست هتاک دانمارکي است.
اين در حاليست که مسئولين روزنامه يولند پستن اقدام وقيحانه خود را در راستاي وجود اصل آزادي بيان در دانمارک توجيه نموده اند.